Molotovcocktails tegen woningen

In de nacht van maandag op dinsdag 15 augustus is rond 0:50 een huis aan de Haagstraat in Beuningen bekogeld met een molotovcocktail.

De bewoners waren wakker geworden en vonden in de voortuin spullen die gebruikt worden voor het maken van een molotovcocktail. Zij hebben zelf de brand geblust. De politie heeft sporen veilig gesteld voor het onderzoek.

Wadenoijen:

Ook in Wadenoijen was het raak. Maandagavond omstreeks 23.45 uur zijn tegen een woning gelegen aan de Bommelweg in Wadenoijen twee molotovcocktails gegooid. Eén zette het kozijn van de woning in vlammen. De brand werd op tijd ontdekt en geblust, zodat erger kon worden voorkomen. De vermoedelijke daders reden weg op een scooter.

Verder is bekend dat zij donkere kleding droegen. De politie stelde sporen veilig en hoopt op getuigen die wat gezien of gehoord hebben.

Getuigen

De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.