Verlaten plaats ongeval; Politie zoekt getuigen

04/12

Foto: Politie

Op dinsdag 28 november 2017 tussen 18.30 uur en 18.35 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een fietser. Dit gebeurde, in het donker, op de rotonde van Heemstraweg/Wilhelminalaan.

Een 18 jarige inwoonster van Beuningen werd daar van haar fiets gereden door een kleine witte auto welke vanaf de Wilhelminalaan de rotonde op kwam gereden. Door deze aanrijding kwam de 18 jarige ten val. Zij sprak de bestuurder van de auto vervolgens aan en vroeg hem om een stukje verderop even te wachten om de aanrijding verder af te handelen. Dit vooral omdat het erg druk was op dat moment met het overige verkeer en ze de weg weer vrij wilde maken.

Tot haar grote verbazing reed de automobilist vervolgens niet een klein stukje door maar verdween aan de horizon…. De 18 jarige fietser raakte lichtgewond door de val. Ook is er schade ontstaan aan haar fiets en enkele persoonlijke spullen.
De bestuurder van de auto was een oudere man van ongeveer 80 jaar oud. Hij reed in een kleine witte auto. De kentekenplaat aan de voorzijde van deze auto is mogelijk beschadigd. Hij is weggereden in onbestemde richting.

Mocht u getuige zijn geweest van deze aanrijding, of weet u wie de veroorzaker is, neem dan contact op met de politie Beuningen via 0900-8844 onder vermelding van zaaknummer 2017557945.