Tas met medicatie verloren in Beuningen

24/10

Foto: ingestuurd

Beuningen – Tijdens het kamperen in Beuningen is een tas met medicatie verloren. De tas is verloren in de omgeving van de Ficarystraat.

Onderstaande oproep kwam bij ons binnen:

Mijn tas van doterra met al mijn essentiële therapeutische olie. Deze oliën heb ik nodig ivm dat ik diabeet ben.
Naast de insuline gebruik ik de oliën om mijn bloedsuiker spiegel onder controle te hebben. In de tas zat ook insuline. In een aantal flesjes zaten een paar mijzelf samengestelde olie die de bloedsuiker spiegel snel omlaag halen.

Afgelopen zaterdag op de camping in Beuningen nog zowel de insuline en oliën gebruikt. Zondag wilde ik voor het douchen de samengestelde olie gebruiken maar kon toen zo snel de tas niet vinden. Maandag ochtend hebben zowel ik als Dave de tas niet gezien meer, op dat moment niet veel aan gedacht en de auto ingeladen. We hebben beide de caravan goed bekeken of we niks waren vergeten. S’avonds bij thuiskomst in Anloo en het uitladen van de auto kwam ik dan ook de tas natuurlijk niet tegen. Heb de auto volledig leeg gehaald. Hier thuis alles uitgepakt om zeker te zijn dat ik hem niet bij het beddengoed had. Maar helaas.

In de tas zitten dus medicijnen die voor mij van belang zijn voor mijn gezondheid. Maar ook die voor andere mensen ernstig schadelijk kunnen zijn.

Heeft u de tas gevonden klik dan hier om contact op te nemen met de eigenaresse of lever de tas in bij de politie die op de hoogte is van de verloren tas.