Auto vliegt in brand na aanrijding in Beuningen

20/10

Foto: Rowan van der Sluijs

20/10

Foto: Rowan van der Sluijs

20/10

Foto: Jerry Gersen

20/10

Foto: Rowan van der Sluijs

20/10

Foto: Jerry Gersen

Beuningen – dinsdagavond zijn de hulpdiensten om 20:45 gealarmeerd voor een autobrand op de kruising met de Fiscarystraat en de Elsenpas.

De politie ter plaatse meldt dat er voorafgaand een ongeval tussen twee auto’s heeft plaatsgevonden. Een auto kwam uit de Elsenpas en de andere auto reedt op de Fiscarystraat. Nadat zij elkaar over het hoofd gezien hebben, heeft er een aanrijding plaatsgevonden waarna de BMW in de sloot terecht is gekomen en in brand gevlogen is. Ambulancepersoneel hebben de bestuurder gecontroleerd. Niemand raakte hierbij gewond. Één auto is zelfstandig weggereden en liep bij het ongeval lichte schade op. De andere auto is door een berger afgesleept. In beide voertuigen was een persoon aanwezig toen het ongeval gebeurde.