Verdachte van vergismoord op klusjesman Mehmet meldt zich bij de politie

06/03

Foto van de schietpartij in Beuningen in Juli 2020.

Beuningen – de politie meldt zaterdagmiddag op Twitter dat zij een man aangehouden hebben die verdacht wordt van betrokkenheid bij de moord op Mehmet Kilicsoy.

Op 6 juli werd in Beuningen de 49-jarige Mehmet uit Nijmegen op klaarlichte dag doodgeschoten. Het rechercheteam komt tot de conclusie dat alles er op wijst dat de daders zich vergist hebben en dat Mehmet een onschuldig slachtoffer is. Afgelopen week werden beelden getoond van vier auto’s die betrokken waren en er werden beelden van een man gedeeld. De uitzendingen leverden 10 tips op.

Donderdag meldde zich een 30-jarige man, die geen vast woonadres heeft. Hij is de man die op camerabeelden te zien is. Hij heeft vrijdag op het politiebureau een verklaring afgelegd, daarna is hij direct aangehouden. De man wordt nu verder verhoord. Er zijn vrijdag op vijf plekken panden doorzocht. Dit gebeurde in Amsterdam, Diemen en Rotterdam. Het onderzoek naar de verdachte is in volle gang. Meer details worden er op dit moment niet gegeven, de man zit in beperkingen en mag alleen contact met zijn advocaat hebben meldt de politie op hun website.

Zie ook eerdere berichtgeving:
Zwaargewonde bij schietpartij in Beuningen
Man overleden na schietpartij in Beuningen
Onderzoek naar busje in Winssen na schietpartij Beuningen
Politie zoekt camerabeelden in onderzoek dodelijke schietpartij