Twee auto’s total loss bij ongeval in Beuningen

23/04

@RSL

23/04

@RSL

23/04

@RSL

23/04

@RSL

Beuningen – vrijdagochtend zijn de hulpdiensten om 10:45 gealarmeerd voor een aanrijding met letsel op de kruising van de Fiscarystraat met de Wezelsedijk.

Ter plaatse zijn er twee voertuigen met elkaar in botsing gekomen. De Audi kwam uit de Wezelsedijk en de Peugeot reed op de Fiscarystraat. Zij hebben elkaar over het hoofd gezien waardoor zij met elkaar in botsing zijn gekomen. Bij beide voertuigen zijn de airbags uitgeklapt en zijn total loss. De bestuurders konden zelfstandig uit het voertuig komen en zijn met de schrik vrijgekomen. De brandweer heeft de voertuigen veilig gesteld en de lekkende vloeistoffen bestrooid met absorptiekorrels meldt de politie. Beide voertuigen zijn afgesleept door een berger.