19-Jarige man uit Beuningen aangehouden voor heling

08/05

Stockfoto 112Nieuwsgroep

Beuningen/Druten – op 6 mei 2021 rond 01:00 uur heeft de politie een 19 jarige man uit de gemeente Beuningen aangehouden op verdenking van heling.

De man stond met een scooter in de berm van de Maas- en Waalweg te Druten. Na controle bleek dat het kenteken niet voor deze scooter was afgegeven. De scooter werd daarom in beslag genomen voor verder onderzoek. Op het moment dat de politie de man wilde aanhouden voor heling verzette hij zich hevig waarbij hij een agent in de rug trapte. De collega’s moesten gepast geweld gebruiken om hem onder controle te krijgen.

Onderweg naar het bureau beledigde de man de politie. Bij zijn insluiting spuugde de man een andere agent in zijn gezicht.

Daarom is er ook aangifte gedaan van mishandeling. De man is de volgende dag getest op het coronavirus. Die was gelukkig negatief. De verdachte zit nog steeds vast en de recherche doet verder onderzoek meldt de politie op Facebook.